Gastenboek


Hier bij Psychologenpraktijk SANE hechten wij veel waarde aan uw ervaringen met ons. U kunt gerust een korte recentie over uw ervaringen met onze  diensten, in onderstaande formulier achterlaten. Hopelijk kunnen we dankzij uw feedback onze diensten voortdurend verbeteren zodat u zich nog beter bediend voelt door onze psychologen. Alvast bedankt!

Reacties ( 4 )
 • dfransman zegt:

  Beste Zehra,

  Dank voor uw positieve reactie.

  Groet,

  Duane Fransman

 • dfransman zegt:

  Beste Lina,

  Dank voor uw positieve reactie.

  Groet,

  Duane Fransman

 • Lina zegt:

  Sane Psychologenpraktijk is een Gods geschenk. Als jong volwassene in groot Rotterdam vond ik het spannend om hulp te zoeken, zeker als allochtoon, en ben ik blij dat ik bij Eneida terecht gekomen ben. De locatie en het warme team met verschillende (culturele) achtergronden zorgde ervoor dat ik mij gelijk thuis voelde en er geen schaamte hoefde te zijn. Hulp zoeken en aanvaarden is oké en je komt er beter uit, zo heb ik het zelf ervaren. Daarnaast vond ik het zo fijn dat de psychologische hulp samen kon gaan met het Christelijk geloof, wat voor mij persoonlijk van belang is. Al met al, raad ik het zeker aan om aan te kloppen bij Sane.

 • Zehra Gölay zegt:

  Hallo, ik ben Zehra ik ben 32 jaar.
  Ik geef een korte uitleg uit wat mijn ervaring is bij SANE.

  Ik kwam de eerste dag helemaal als een verdwaalde in mijn hoofd.
  Na de 3de keer dat ik gekomen was, zag ik al een positieve verandering van dag 1 naar dag 3. Ik ging meer dingen zien waar ik tegen aan liep en nooit verwerkt had, en na elke afspraak bij SANE voelde ik me heel goed moet ik zeggen met een glimlach ging ik altijd naar huis.
  Het helpt bij mij zeker, nooit gedacht dat een psycholoog nog zo iets goed zal doen. Ik ben tevreden over SANE ik zie een vooruitgang in mij zelf, samen met Gods hulp gaat het beter.

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *