Categorie: Identiteit

Innerlijke kracht

Diverse vormen van angst, zoals faal en sociale angst, kunnen ons op diverse levensgebieden een gevoel van machteloosheid en onzekerheid geven. Hierdoor wordt het gaandeweg steeds moeilijker om in bepaalde levensgebieden verder te groeien.

Door cognitieve gedragstherapie kunnen de oorzaken van de angsten worden ontdekt en toegewerkt worden naar het vergroten van de innerlijke kracht. Wilt u ook sterk in het leven groeien? Neemt u dan een stap naar meer bewustwording door contact met ons op te nemen.

Maak en afspraak

 

Ontdek uw identiteit

In deze tijd van maakbaarheid en identity management op sociale media, zijn veel mensen op zoek naar hun ware ik.

Stelt u zich ook weleens de volgende vragen: is dit nu alles? Waar doe ik het allemaal voor? Wat vind ik belangrijk in het leven? Of wie ben ik nu echt? Heeft u het idee dat het uw leven blokkeert en wilt u hier verandering in brengen? Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in.

Maak een afspraak

Innerlijke rust

Soms hebben we het gevoel dat we onze innerlijke rust kwijt zijn of dat deze ons is ontnomen door bepaalde gebeurtenissen/ situaties in ons leven. Dit kan zich uiten in gevoelens van angst, somberheid, slapenloosheid en onzekerheid. Wij helpen u graag bij het hervinden van uw innerlijke rust.

Maak een afspraak

Christelijke Zorg

SANE Psychologen biedt psychologische behandeling en begeleiding vanuit Christelijke identiteit, laagdrempelig, betrokken en doelgericht.

Ik ben sinds 17 jaar werkzaam als psycholoog. Mijn therapie kenmerkt zich door focus op de kracht en potentie die ons door God gegeven is, het doorbreken van negatieve levenspatronen en het vergroten van zelfvertrouwen.

In 2006 heb ik me bekeerd tot het Christelijk geloof hetgeen veel invloed heeft gehad op mijn zienswijze op de geestelijke gezondheidszorg. Er ontstond een wens om een eigen instelling te beginnen waarin de zorg gekenmerkt wordt door maatwerk en er ook ruimte is voor het bespreken van geloofs- en culturele onderwerpen.

Vanuit deze wens heb ik in 2009 SANE Psychologen en SANE welzijn opgericht, een kleinschalige GGZ-instelling met meerdere vestigingen in Rotterdam, Zwijndrecht en Dordrecht.
Depressie, angst, posttraumatische stress stoornis, identiteit, werk- en studie problemen, burnout en relatieproblemen zijn voorbeelden van klachten waarmee u bij mij terecht kunt.

In mijn werk wordt ik onder meer geïnspireerd door het volgende Schriftgedeelte:

“Want God heeft ons niet gegeven een geest van vreesachtigheid, maar van kracht, liefde en bezonnenheid” (2 Timotheüs 1:7)

DRS. Eneida Delgado Silva-Fransman
(GZ-Psycholoog, Praktijkhouder)

 

Maak een afspraak

Diagnostiek

Heeft u vragen omtrent:

  • Uw intelligentieniveau?
  • Persoonlijkheidsstructuur?
  • Emotionele quotiënt?
  • Studiekeuze of loopbaan?

En u wilt dit graag onderzoeken middels psychologische testen? Dan kunt u bij ons terecht. Neemt u contact met ons op zodat wij u kunnen informeren hoe dit in zijn werk gaat.

Maak en afspraak