SANE Psychologen in beeld


In onze videoserie “SANE Psychologen in beeld” laten we in 3 korte clips zien waar wij voor staan en hoe wij onze cliënten willen bedienen. Hieronder vindt u een overzicht van de reeds gepubliceerde afleveringen.

Deel 1 | Onze Visie

In dit 1e deel spreekt Eneida Delgado over Onze Visie. Wij geloven namelijk dat mensen bijzonder zijn en dat in ieder persoon de kracht schuilt om elke situatie te overwinnen. Wij willen met u samenwerken zodat u uw innerlijke kracht (terug) vindt.

Wilt u meer weten over onze visie? Dan raden wij u dit openhartige interview aan welke verscheen op het platform van IndeBuurt.nl (Dordrecht).

Deel 2 | Onze Dienstverlening

In dit 2e deel staat onze Dienstverlening centraal. Wij geloven dat u gehoord, gezien en begrepen wilt worden. Zodoende dragen wij onze visie uit door zorg te bieden zonder wachtlijsten en u als onze cliënt de regie te laten behouden over uw hele proces.

Ook steunen wij organisaties die mensen weer ‘in hun kracht’ zetten, zoals het Vrouwen Empowerment Centrum welke haar deuren weer heeft geopend in Delfshaven! Lees hier meer over het VEC.

Deel 3 | Ons Team

In dit 3e deel staat ons Team centraal. Waar wij de focus op leggen is dat er voldoende diversiteit en ruimte voor ontwikkeling en deskundigheid is van onze medewerkers. Wij streven ernaar om onze cliënten te bedienen op een manier dat men zich begrepen en veilig voelt met de psycholoog die hen op weg helpt naar een succesvol verloop en een hoopvolle toekomst.

Wij ontmoeten u graag! Plan hier uw afspraak.