Over Psychologenpraktijk SANE

Psychologenpraktijk Sane biedt kortdurende psychologische behandelingen, onderzoek en trainingen aan volwassenen en ouderen in regio Rijnmond. Er wordt GGZ geboden aan cliënten met psychische stoornis en /of systeemproblemen die een belemmering vormen in hun dagelijks leven. Wij werken samen met verschillende psychiaters, psychotherapeuten, GZ-psychologen, (huis)artsen, fysiotherapeuten, thuiszorg organisaties en GGZ instellingen in de regio Rotterdam en omstreken. Onze zorg is vraaggestuurd, geprotocolleerd en cliëntgericht. Daarnaast zijn wij van mening dat de relatie tussen de cliënt en therapeut de grootste bijdrage levert aan de behandeling.

Voor onze vestiging in Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een:

Basispsycholoog Volwassenen met een Christelijke achtergrond

voor 24 uur per week, in loondienstverband. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van één jaar met de mogelijkheid tot uitbreiding van uren en verlenging van het dienstverband.

Functieomschrijving

Je behandelt volwassenen in de basis GGZ met een verscheidenheid aan klachten, zowel face-to-face als met behulp van E-health behandelprogramma’s. Wij nodigen je uit om mee te denken bij de ontwikkeling van het vormgeven van de volwassenzorg binnen de praktijk en van ons nieuw behandelaanbod.

Profiel

  • Je bent een ervaren psycholoog met minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent in het bezit van de basisaantekening psychodiagnostiek;
  • Je hebt voldoende werkervaring om direct zelfstandig te kunnen starten als behandelend psycholoog;
  • Je bent een innovatieve behandelaar met visie op de zorg en je wilt bijdragen aan de ontwikkeling van onze behandelprogramma’s;
  • Je bent secuur, flexibel en zelfstandig;
  • Je hebt affiniteit met zowel individuele therapie, als ook groepstherapie;
  • Je herkent je in onze kernwaarden: persoonlijk, duidelijk en doelgericht;
  • Je beschikt over heldere schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden;
  • Je hebt bij voorkeur de basisopleiding CGT gevolgd;
  • Ervaring met EMDR, cognitieve gedragstherapie en schematherapie zijn een pré.

Wat bieden wij?

Wij bieden een prettige werkplek in een enthousiast en inspirerend team waarin kwaliteit van zorg en zorg voor elkaar hoog in het vaandel staan. Wij werken in klein team, zodat we op een laagdrempelige en persoonlijke manier met elkaar samenwerken. Je wordt gestimuleerd om binnen de zorg te innoveren en jezelf te ontwikkelen door middel van bijscholing en workshops. Daarnaast bieden wij arbeidsvoorwaarden conform de cao GGZ (schaal 60).

Reageren

Voor meer informatie over de functie, kan je contact opnemen met de Janine Alves d’Almeida op telefoonnummer 06-44336571.

Ben je enthousiast geraakt door deze vacature en voldoe je aan de eisen die geschetst zijn in het bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Je kan deze sturen naar info@sanepsychologen.nl.