Psychologenpraktijk Sane
Psychologenpraktijk Sane biedt kortdurende psychologische behandelingen, onderzoek en trainingen aan volwassenen en ouderen in regio Rijnmond. Er wordt GGZ geboden aan cliënten met psychische stoornis en /of systeemproblemen die een belemmering vormen in hun dagelijks leven. Wij werken samen met verschillende psychiaters, psychotherapeuten, GZ-psychologen, (huis)artsen, fysiotherapeuten, thuiszorg organisaties en GGZ instellingen in de regio Rotterdam en omstreken. Onze zorg is vraag gestuurd, geprotocolleerd en cliëntgericht. Daarnaast zijn wij van mening dat de relatie tussen de cliënt en therapeut de grootste bijdrage levert aan de behandeling.

Voor onze vestiging in Rotterdam Centrum zijn wij per direct op zoek naar een:

GZ-psycholoog
Voor minimaal 8 uur in de week, waarbij de mogelijkheid bestaat om als ZZP of in loondienst werkzaam te zijn. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van één jaar met de mogelijkheid tot uitbreiding van uren en verlenging van het dienstverband.

Functieomschrijving
Als GZ- psycholoog bij psychologenpraktijk Sane verricht je de intakes en stel je de diagnose(n). Vervolgens behandel je de cliënten conform het opgestelde behandelplan. Je behandelt volwassenen in de basis GGZ met een verscheidenheid aan klachten, zowel face-to-face als met behulp van e-health behandelprogramma’s. Daarnaast ben je als GZ-psycholoog de regiebehandelaar van een aantal cliënten. Je bent verantwoordelijk voor de behandelingen die door jouw collega’s worden uitgevoerd.

Profiel
– Je hebt een afgeronde opleiding als GZ-Psycholoog;
– Je bezit een BIG registratie en kan je (her)registratie overleggen;
– Je bent een innovatieve behandelaar met visie op de zorg en je wilt bijdragen aan de ontwikkeling van onze behandelprogramma’s;
– Je bent secuur, flexibel en zelfstandig;
– Je hebt affiniteit met zowel individuele therapie, als ook groepstherapie;
– Je herkent je in onze kernwaarden: persoonlijk, duidelijk en doelgericht;
– Je beschikt over heldere schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden;
– Ervaring met EMDR, cognitieve gedragstherapie en schematherapie zijn een pré.

Wat bieden wij?
Wij bieden een prettige werkplek in een enthousiast en inspirerend team waarin kwaliteit van zorg en zorg voor elkaar hoog in het vaandel staan. Wij werken in klein team, zodat we op een laagdrempelige en persoonlijke manier met elkaar samenwerken. Je wordt gestimuleerd om binnen de zorg te innoveren en jezelf te ontwikkelen door middel van bijscholing en workshops. Daarnaast bieden wij arbeidsvoorwaarden conform de cao GGZ (schaal 65).

Reageren
Voor meer informatie over de functie, kan je contact opnemen met de heer Fransman op telefoonnummer (06) 19 929 011.

Ben je enthousiast geraakt door deze vacature en voldoe je aan de eisen die geschetst zijn in het bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. Je kan deze sturen naar de heer Fransman: d.fransman@sanepsychologen.nl