CERTIFICERING

Psychologenpraktijk SANE is gecertificeerd door de volgende organisaties:

Nederlands Instituut van Psychologen

Keurmerk Basis GGZ

Keurmerk Basis GGZ Psychologenpraktijk SANE heeft aangetoond aan alle normen van het Keurmerk Basis GGZ te voldoen en zich extra in te spannen voor de juiste zorg op het juiste moment. Download hier het Kwaliteitsstatuut Psychologenpraktijk Sane

KIBG

Klanttevredenheid en CQ-Index

Waarderingen over Psychologenpraktijk SANE

Op Zorgkaart Nederland vindt u onafhankelijke waarderingen over de behandelingen binnen onze praktijk in Rotterdam Centrum. En hieronder vindt u de cliënttevredenheid CQ-Index.

Cliënttevredenheid CQ-Index 2022

U kunt hier de resultaten van de CQ-Index over het jaar 2022 downloaden.

Doel 2023

Onze score op “Samen beslissen” is gelijk gebleven ten opzichte van 2021 (4,6) en daar zijn we blij mee.  We hebben  de verbeteringen die we het jaar daarvoor in gang hadden gezet beter in de praktijk kunnen brengen. Daarnaast hebben wij het organiseren van de deskundigheidsbevorderingen als prettig ervaren dus dat is een aspect wat mee wordt genomen voor 2023. voor onze pychologen.

Het komende jaar willen wij “informatie behandeling” nog verder verbeteren want de cliënt moet weten wat hij/ zij kan verwachten van een behandeltraject bij SANE. Als de cliënt en psycholoog op één lijn zitten dan zal het behandeltraject nog beter aanslaan.