Je bekijkt nu Christelijke Zorg

Christelijke Zorg

SANE Psychologen biedt psychologische behandeling en begeleiding vanuit Christelijke identiteit, laagdrempelig, betrokken en doelgericht.

Ik ben sinds 17 jaar werkzaam als psycholoog. Mijn therapie kenmerkt zich door focus op de kracht en potentie die ons door God gegeven is, het doorbreken van negatieve levenspatronen en het vergroten van zelfvertrouwen.

In 2006 heb ik me bekeerd tot het Christelijk geloof hetgeen veel invloed heeft gehad op mijn zienswijze op de geestelijke gezondheidszorg. Er ontstond een wens om een eigen instelling te beginnen waarin de zorg gekenmerkt wordt door maatwerk en er ook ruimte is voor het bespreken van geloofs- en culturele onderwerpen.

Vanuit deze wens heb ik in 2009 SANE Psychologen en SANE welzijn opgericht, een kleinschalige GGZ-instelling met meerdere vestigingen in Rotterdam, Zwijndrecht en Dordrecht.
Depressie, angst, posttraumatische stress stoornis, identiteit, werk- en studie problemen, burnout en relatieproblemen zijn voorbeelden van klachten waarmee u bij mij terecht kunt.

In mijn werk wordt ik onder meer geïnspireerd door het volgende Schriftgedeelte:

“Want God heeft ons niet gegeven een geest van vreesachtigheid, maar van kracht, liefde en bezonnenheid” (2 Timotheüs 1:7)

DRS. Eneida Delgado Silva-Fransman
(GZ-Psycholoog, Praktijkhouder)

Geef een reactie