Je bekijkt nu E-Health

E-Health

E-health

Alvorens, tijdens of na uw behandeling kan uw psycholoog u vragen om ook via E-health aan de slag te gaan met uw psychische problematiek. Via een online omgeving krijgt u uitleg over uw problematiek, kunt u opdrachten doen, krijgt u filmpjes te zien van bv. een expert of lotgenoten, etc. E-health is een manier om uw behandeling te intensiveren en wellicht daarmee ook te versnellen.

Op uw eigen tijd en in uw eigen omgeving kunt u zodoende bezig zijn met uw herstelproces. U doet deze opdrachten in een beveiligde webomgeving. Alleen u en uw psycholoog kunnen uw vorderingen volgen. Ook is het zelfs mogelijk via deze omgeving contact te hebben met uw psycholoog over uw opdrachten.

Psychologenpraktijk Sane maakt gebruik van Therapieland. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een dergelijk traject kunt u dat bij uw psycholoog aangeven. Ook kan het zijn dat uw psycholoog u tijdens de behandeling wijst op de mogelijkheid om via E-health modules (een deel van) uw behandeling, opdrachten e.d. te doen. E-health modules zijn onder andere beschikbaar voor burn-out, depressie, ADHD, overspanning, angst, alcoholproblematiek, etc.

Geef een reactie